Truienaar gooit Hoegaardenglas in gezicht dochter (15)

Truienaar gooit Hoegaardenglas in gezicht dochter (15): “Zie je wel, ik mis nooit”

“Zie je wel, ik mis nooit.” Dat kreeg een 15-jarig meisje te horen nadat haar vader vanop een meter afstand een Hoegaardenglas in haar gezicht smeet. De minderjarige liep een hersenschudding op en kan een wenkbrauw niet langer bewegen. De 42-jarige vader is nu veroordeeld tot 15 maanden cel.

De feiten dateren al van 17 oktober 2015 toen de man in Halen woonde. Hij raakte in de marginaliteit verzeild als gevolg van een zware alcohol- en drugsverslaving. Op die dag in oktober wist de man zich niet te beheersen toen zijn dochter bij zijn thuis was. De minderjarige was weggelopen uit een instelling, maar de verdachte hield haar thuis verborgen in plaats van haar terug naar de instelling te brengen. Toen het meisje zei dat een groep Tsjetsjenen haar zouden terug brengen, smeet hij het glas in haar gezicht. Snijwonden en een hersenschudding waren het gevolg. Ook werd een zenuw geraakt waardoor het meisje haar wenkbrauw niet meer kan bewegen. Bron Het belang van Limburg

Written by 

Related posts

Leave a Comment