Griekse spits voor VVV-Venlo

VVV-Venlo heeft een nieuwe spits aan de selectie toegevoegd: de 25-jarige Griek Georgios Giakoumakis. Hij tekent een overeenkomst voor twee seizoenen bij de Venlose club, met een optie voor een extra seizoen.

Giakoumakis komt over van AEK Athene.

Griekenland
De spits speelde eerder voor Platanias en Episkopi voordat hij in 2017 de overstap naar AEK Athena maakte. In zijn eerste seizoen voor die club werd hij kampioen van Griekenland.

Afgelopen seizoen werd hij verhuurd aan OFI Kreta en het Poolse Gornik Zabrze. Giakoumakis scoorde na de winterstop drie keer in twaalf wedstrijden voor de Poolse club.

Lengte en snelheid
Technisch manager Stan Valckx is blij met de komst van de Griekse spits. “Georgios is een centrumspits met lengte én snelheid, expliciet een type spits waar we nog naar op zoek waren. Iemand die in onze speelstijl past, die uit te voeten kan met veel ruimte achter de laatste linie en die complementair is aan de aanvallende kwaliteiten die we reeds in huis hebben.”

Written by 

Related posts

Leave a Comment