Steekpartij met twee gewonden in Hasselts café

Discussie over mondmaskers escaleert tot steekpartij met twee gewonden in Hasselts café

In het café Mon Café in de Lombaardstraat in Hasselt is donderdagavond een ruzie over mondmaskers uitgemond in een vechtpartij. Twee mannen raakten gewond, een van hen kreeg een glas in het aangezicht.

Rond 21.45 uur kreeg de politie LRH de oproep dat een discussie over mondmaskers zou zijn uitgemond in een vechtpartij aan een horecazaak in de Lombaardstraat. Het ging over een schermutseling tussen twee klanten. De politie ging meteen ter plaatse. De basis van het conflict was onder andere het naleven van de mondmaskerplicht om het coronavirus het hoofd te bieden.

Twee mannen van 42 en 46 jaar uit Hasselt raakten gewond en werden voor verzorging naar het ziekenhuis gebracht. Een van hen kreeg een glas in het aangezicht en liep snijwonden op. Hij is niet in levensgevaar. De twee zullen zich later nog moeten verantwoorden voor hun daden.

Bron Het Belang van Limburg

Written by 

Related posts

Leave a Comment