Kilo hennep en cash geld, parkeerplaats Sittard

Wijkagent Lindenheuvel: Eén kilogram hennep en ruim duizend euro cash in beslag genomen!

Tijdens onopvallende surveillance zag ik op een parkeerplaats in Sittard een verdachte situatie. Na onderzoek trof ik in het voertuig verdovende middelen aan. Bestuurder van het voertuig aangehouden. Bij de fouillering ruim duizend euro aangetroffen. Onderzoek loopt!

Op een parkeerplaats in Sittard heeft de politie een kilo hennep en ruim 1000 euro aan contant geld in beslag genomen.

De bestuurder van de auto werd aangehouden.

Verdacht
De vondst werd gedaan door een wijkagent. Hij zag een verdachte situatie op de parkeerplaats en besloot poolshoogte te gaan nemen. In de auto trof de agent de verdovende middelen aan. Bij het fouilleren van de bestuurder werd vervolgens ruim 1000 euro aan contant geld ontdekt.

Written by 

Related posts

Leave a Comment