Vijftienjarig meisje uit Neerharen al week vermist

Parket Limburg is een onderzoek gestart naar de verdwijning van de 15-jarige Ferzani Redjepi. Zij is vorige woensdag het laatst gezien in de woning van haar moeder in Neerharen. Haar gsm staat al ruim één week uit.

“Ze is woensdag na een uitstapje niet meer teruggekeerd naar haar moeder in Neerharen waar ze op dat ogenblik verbleef”, zegt Nevaip Redjepi, vader van de vermiste. “De moeder en ik zijn al een tijdje gescheiden. Vorige vrijdag heb ik vernomen dat Ferzani verdwenen was. We hebben onze geschillen aan de kant geschoven omdat haar terugvinden onze gezamenlijke grootste prioriteit is. We hebben via WhatsApp gezien dat ze haar gsm vorige woensdag voor het laatst gebruikt heeft. Sindsdien is die niet meer aan geweest. We hoopten nog dat ze aan de hand van haar nummer getraceerd kon worden. Maar dat is niet gelukt. Ik heb inmiddels via sociale media berichten verspreid in de hoop ze terug te vinden.” Parket Limburg is het onderzoek naar haar verdwijning gestart en heeft inmiddels haar vrienden ondervraagd. Dat heeft niet meteen geleid tot een spoor. Ferzani Redjepi heeft langbruin haar, blauwgroene ogen, droeg op het moment van haar verdwijning een zwart hoedje en is 1,58 meter groot. Wie meer weet over de verdwijning van het vijftienjarig meisje of tips heeft neemt best contact op met de politie van de zone Lanaken-Maasmechelen op het nummer 089/47.47.47.

Written by 

Related posts

Leave a Comment