Namaakkleding en drugs gevonden na achtervolging

De politie heeft na een achtervolging in de nacht van dinsdag op woensdag twee mannen aangehouden in Sint Odiliënberg.

Dat melden de wijkagenten van Maasgouw via Instagram. Bij de aanhouding trof de politie een grote hoeveelheid namaakkleding en drugs aan.

Jacht
De achtervolging vond rond 4:30 uur plaats, nadat de agenten de bestuurder van een voertuig wilden controleren op de Rijksweg in Linne. De auto ging er volgens de politie ‘als een haas vandoor’, waarna de agenten jacht maakten op het voertuig.

Te voet
Die eindigde uiteindelijk aan de Linnerweg in Sint Odiliënberg. Op die plek maakten de inzittenden van de auto zich uit de voeten. Wat volgde was een korte achtervolging te voet, waarbij de politie twee verdachten wisten aan te houden.

Drugs
De bestuurder van de auto bleek onder invloed van drugs te zijn. Zijn rijbewijs is door de politie ingenomen. De namaakkleding en de drugs zijn in beslag genomen en worden vernietigd. Over de hoeveelheid gevonden drugs is niets bekendgemaakt.

Bron 1 Limburg

Written by 

Related posts

Leave a Comment