Evacuatie na brand Albert Heijn Parkstadstadion

Circa twintig klanten en medewerkers van de Albert Heijn XL dat is gevestigd in het Parkstad Limburg Stadion in Kerkrade, zijn donderdagavond geëvacueerd nadat rond 21:30 uur brand uitbrak in het winkelmagazijn. Er raakte niemand gewond.

Volgens een woordvoerder van de brandweer ontstond de brand bij een pers waarmee karton en plastic wordt verwerkt. Twee brandweerwagens werden opgeroepen om te blussen. Het vuur was binnen een half uur onder controle. De brandweer is nog bezig met nablussen.

Na de ontruiming van het winkelpand zijn drie medewerkers van de AH onderzocht door ambulancepersoneel, maar zij bleken ongedeerd. “Er is alleen brandschade in het magazijn. De winkel heeft geen rookschade en aangrenzende panden hebben evenmin schade”, aldus de woordvoerder van de brandweer.

Bron 1Limburg

Written by 

Related posts

Leave a Comment