Zware ravage na frontale klap op Noord-Zuid, twee chauffeurs lichtgewond

Op de Noord-Zuidverbinding (N74) richting Eindhoven is zaterdagavond rond 23.15 uur een zwaar ongeval gebeurd. Twee auto’s botsten er frontaal. De ravage was enorm, maar als bij wonder raakten de chauffeurs enkel lichtgewond. De N74 werd wel urenlang afgesloten.

Het ongeval gebeurde ter hoogte van de afslag Eksel, op de grens van Pelt en Hechtel-Eksel. Een auto die richting Hasselt reed begon te slippen, vloog over de middenberm en botste frontaal tegen een wagen die vanuit de tegenovergestelde richting kwam. De frontale klap zorgde voor een enorme ravage, waarbij een van de twee auto’s tot schroot werd herleid. Ondanks de schade raakten de twee bestuurders enkel lichtgewond. Ze moesten niet bevrijd worden door de brandweer.

Door de ravage werd de N74 richting Eindhoven wel urenlang volledig afgesloten ter hoogte van de afrit. Het verkeer werd via de middenberm terug richting Hasselt gestuurd. Ook de oprit van de N74 naar Eindhoven in Lindelhoeven/Eksel werd afgezet. Het verkeer naar Hasselt moest over één rijstrook.

bron: Het Belang van Limburg

Written by 

Related posts

Leave a Comment