Jessa lanceert virtuele tour doorheen de 4 campussen

Vanaf vandaag kan je het Jessa Ziekenhuis via http://www.jessazh.be/virtueelbezoek virtueel bezoeken. Als bezoeker of patiënt krijg je aan de hand van 360° impressies een totaalbeleving van een twintigtal afdelingen. Ook de omgeving rond de gebouwen wordt via droneshots vanop 350 meter hoogte, overzichtelijk in beeld gebracht.

Lieve Ketelslegers, woordvoerder en communicatiemanager: “We merken dat bezoekers soms moeten zoeken naar de ingang van onze parking aan campus Virga Jessa. Of naar de haltes van onze pendelbus. Of zelfs naar de ingang van spoed. Dit kan daarbij helpen. Maar het gaat ook vooral om de ervaring. Als je thuis al even kan binnenkijken in het ziekenhuis vooraleer je effectief naar daar moet, dan werkt dat vaak geruststellend.”

Lees het hele bericht op: Limburgnieuws.be

Written by 

Related posts

Leave a Comment