Verdachte inbraak Koningsbosch aangehouden

n de nacht van vrijdag op zaterdag rond 01:00 uur ontving de politie de melding dat er geprobeerd werd in te breken in een woning aan de Krimweg in Koningsbosch.

Bij deze poging werden 4 in het zwart geklede personen gezien. In de buurt van de zandgroeve werden even later door de politie 4 personen aangetroffen die voldeden aan het signalement. Een van hen kon worden aangehouden. De overige verdachten klommen over de omheining rondom de zandgroeve. Omdat het te gevaarlijk is om de zandgroeve te betreden werd de hele omgeving afgezet.

Uiteindelijk werd de hulp van de politiehelikopter ingeroepen. Helaas werden de overige 3 verdachten niet meer aangetroffen op het terrein. Aan de hand van de beelden op de bewakingscamera’s hoopt de politie hen ook spoedig aan te houden.

Dit bericht is afkomstig van onze collega’s van Limburg24.nl klik hier om naar hun site gaan

Written by 

Related posts

Leave a Comment