Speciaal Interventie Eskadron haalt man uit huis

Speciaal Interventie Eskadron haalt man uit huis in Kessenich

Bij een echtelijke ruzie in Kessenich moest de politie CARMA in de nacht van dinsdag op woensdag de bijstand inroepen van de speciale eenheden. In een huis op Sweversveld had een man zich met zijn zoon in zijn woonst verstopt na een ruzie met zijn vrouw.

De politie had een melding gekregen van intrafamiliaal geweld tussen een koppel in Kessenich. De zoon had eerst nog proberen te helpen en iedereen te kalmeren. Maar omdat dat niet hielp, schakelde hij de politie in. De vader weigerde met de politie mee te gaan en sloot zich met zijn zoon op in het huis. Na mislukte pogingen om te bemiddelen, werd het Speciaal interventie Eskadron (SIE) van de federale politie ingeschakeld. Uiteindelijk kwam de man toen toch naar buiten. Niemand raakte gewond. De lokale politie CARMA volgt de zaak op.

Lees het hele bericht op Het Belang van Limburg

Written by 

Related posts

Leave a Comment