Oudere Dame overvallen en gewond achter gelaten in Sittard

en oudere vrouw is woensdag tussen 13.00 en 14.00 uur overvallen op de Tudderenderweg/Hendrik Luijtenstraat in Sittard.

Dat meldt een familielid van haar op Facebook. “Ze kwam vanuit de richting van de Plus en liep onder de doorgang van de flats de straat in. Ze ligt sindsdien met flink letsel in het ziekenhuis. De dader was te voet. Het was een lange blanke man. Hij was in het zwart gekleed en droeg een zwart mondkapje. Hij heeft donker/zwart mogelijk krullend of golvend haar”, schreef de melder op Facebook. Het slachtoffer had de man al zien lopen/rondhangen toen ze bij het winkelcentrum was. “Ongetwijfeld hebben meer mensen hem rond die tijd in de omgeving gezien. Wie kan de politie meer vertellen over deze laffe vent die oma van haar tas beroofd heeft en gewond op straat heeft achtergelaten?”

Een paar uur later kon het familielid gelukkig melden dat het slachtoffer weer thuis is. “Haar schouder was uit de kom en haar rechteroog zit bont en blauw dicht. Gelukkig geen breuken of blijvend letsel. Mijn lieve oma kan nu zelf haar verhaal doen aan de politie. Ik ben woest dat zoiets gebeurt en tegelijkertijd dolgelukkig dat oma nu weer veilig thuis is. Dank voor al jullie reacties, wij spelen jullie tips en observaties door aan de politie, die hopelijk snel de dader weet te vinden. Dank aan de mensen die oma hebben gevonden en geholpen. Gelukkig zijn er naast de lafaards die je omver trekken ook altijd helden die je weer rechtop helpen.”

Written by 

Related posts

Leave a Comment