Ons Team

Benieuwd naar onze programma makers?

Ons Team!

Kevin Meij in Actie

Kevin Meij

Oprichter en eigenaar van de TSF Radio Groep en TSF Radio Maastricht.

Kevin heeft zijn sporen verdiend in de Radio wereld, zo was hij actief voor; Hit FM Hasselt, CRM Radio Lanaken, Radio Energy Veldwezelt, RTV Maastricht, Falcon Radio, Stadsradio Almere, Radio A6 Almere, RTV Almere, Radio Lelystad en last but not least NCRV Radio. Verder is hij al jaren Drive inn Show en club DJ, ook is hij Stadion Speaker geweest voor FC Omniworld, Almere City FC, AGOVV Apeldoorn en MVV Maastricht.

Serge Casier

Jan van Acht

Eigenaar van TSF Radio België

JAN VAN ACHT
sinds 1986 is deze man reeds dj.
Hij luistert eveneens tal van feesten en evenementen op. Zijn duidelijke stem heeft al menig harten doen smelten. Radio horizon ( nu radio beach), radio aartrijke (evenementenradio) en voormalig radio extragold Belgie waren voor hem geen onbekenden.
U kan deejay Jan van Acht dagelijks horen op radiotsf.nl, tsfradio.be en omroepalmere.nl

DJ TLP

Presentator/DJ van The Basement! Ieder vrijdag tussen 18u en 20u

Ik ben Sehli Goumri, 38 jaar jong. Geboren en getogen in Maastricht. No wife and no kids, heb al een relatie met muziek.
Van jongs af aan was ik al heel muzikaal, met de radio en een casettebandje wachten tot de track van extince, spraakwater voorbij kwam. Opnemen, afspelen, opschrijven, terugspoelen, opnieuw schrijven etc.
Dit hielp me trouwens ook heel erg goed om mijn nederlands te verbeteren.
Nadat ik in aanraking kwam, met 4 jongens die dezelfde passie voor muziek als ik hadden, kwamen we in contact met illegal records. Daar heb ik 2 albums opgenomen.
Op de planning staan, vloggen en andere leuke projecten.

Kevin D-Luxe

DJ D-Luxe

Presentator Progressive Attack op zaterdagen van 18u tot 20u.

Kevin started spinning on the age of 16. As a all round dj, by practicing in his room. In 2008 he decided to make a career, In the beginning he spinned at birthday party’s from friends with succes. Later he became resident at dancebar Zonnendans, where he promoted himself as Dj D-Luxe. Someone gave him the chance to spin at Midas Club, he was a little nervous for the first time but still he played a blast of a set for more than 300 people. Ever since then he felt the love for house/techno music, and all other types of music were past. After Midas Club closed the doors he remained practicing his dj skills Since then he only hit higher. Turned in wellknown places as Balmoral, Kings Club, decadance, Bocca, La rocca, edem club corfu, babylon, bs events, SOUNDAY… together with is fellow dj’s he started a new concept named Baldadig That is welknown in the east of flanders. And they only get higher

Djanzz

DJ Djanzz

Presentator van House Sessions vrijdagen 22u-24u

Ik zal mij even voorstellen, mijn DJ naam is DJ-DJANZZ.
Ik ben 50 jaar, ik woon in Deventer. Mijn hart werd aan muziek verkocht toen ik een jaar of 8 was, mijn eerste single die ik kreeg was van ABBA,Chiquitita
 Vanaf mijn 11de verzorgde ik de muziek op de bassisschool, dit werd de bassis met het bezig zijn van plaatjes draaien.
Dit groeide uit tot het draaien bij de voetbal vereniging, feestjes in de famillie, bruiloft,
ik heb dit tot mijn 21ste gedaan, daarna vond ik het uitgaan en het voetballen belangrijker,
tot ik in 2008 voor het eerst naar Sensation ging, op dat moment begon het weer te kriebelen en heb ik mijn oude hobby weer opgepakt.
Sinds 6 jaar draai ik ook op bruiloften, verjaardagen, feestavonden enz enz.
en nu, sinds de Corona, draai ik elke vrijdagavond van 20.00 tot 22.00 uur op TSF Radio,
dit vind ik leuk om te doen, lekkere dance muziek te draaien, house,techhouse,bigroom.
ik hoop dat u allen geniet van mijn shows.
tot horens,
stay save en let op elkaar                         
DJ-DJANZZ

Tom Jacobs

Tom Jacobs

Presentator Party Train, zaterdag van 22u – 24u

Tom Jacobs, geboren en getogen in Haarlem – Noord Holland – Nederland. Op 7 mei 1965 zag hij het muzikale levenslicht, en al zeer vroeg kwam Tom in aanraking met muziek. Nou ja…, muziek, sprookjes. Hij was drie jaar toen hij zijn eerste platenspeler kreeg. Hier werden dus sprookjes platen op afgespeeld. Dit werd al snel erger, zo jong en toen al besmet met het muziek virus. Een aantal jaar later werd dit het radio virus. Thuis op zijn kamer werd al snel een soort van radiostudio neer gezet. Ook kreeg hij de smaak te pakken van de drive-in-shows. Hij was 11 jaar wanneer hij voor het eerst met een zelf in elkaar geknutseld disco meubel voor publiek stond te draaien. Ook dit werd erger, rond de jaren 80 was het zo groot geworden dat er vele kilowatts aan muziek vermogen was. Ook een licht en lazer show behoorde tot de totale uitrusting. Na een aantal jaar Nederland te hebben aangedaan met de drive-in-show kwam weer meer de radio in de dagelijkse beslommeringen voorbij, het is nooit weg geweest de radio want in het tijdperk van de radiopiraten was Tom met grote regelmaat te horen bij div stations. Na de radiopiraten kwamen de lokale radiostations. Ook daar mee heeft hij zijn stempel neer gezet. Zelf programma’s ontwikkelt, geproduceerd en gepresenteerd. Nu ruim 35 jaar later zit er ook 35 jaar ervaring bij.

Johan live

Johan van Kesteren

Presentator “Wakker worden met Johan” iedere zaterdagochtend van 09u tot 11u

Op zaterdag van 09.00-11.00 uur het laatste nieuws, de weetjes voor het weekend, uit agenda en de heerlijkste muziek om wakker te worden.
Johan is al heel lang betrokken bij de lokale omroepen. Het glazenhuis in almere ruim 8 jaar gedaan zowel bij RTV Almere als bij Omroep Almere vanaf december 2014.

Ricky Carlo Da Wbro

The Soul Funk Connection

The S.F.E. Is een radioprogramma van Omroep ALMERE en TSF Radio waar je wekelijks de beste Soul, Funk, New Jack Swing, R&B en Hip Hop classics kunt horen en natuurlijk ook nieuwe releases. Daarnaast promoten wij artiesten, nieuwe releases en evenementen.Je kunt The Soul Funk Connection iedere zondag van 18u tot 20u beluisteren op TSF Radio.

Astrid van der Kaay

The Nashville Radio Show

Op 1 april 2018 werd de eerste episode gemaakt van de toen nog “Nashville Country Radio”.  Inmiddels heeft de show een nieuwe naam “Nashville Radio Show” en heel veel volgers op Facebook, Twitter en Instagram.
Neem een flinke dosis Country muziek (in de breedste zin van het woord), voeg daar een snufje Americana, Bluegrass, en folk  aan toe en je krijgt de Nashville Radio Show… twee uur lang lekkere muziek waarvan de hoofdmoot countrymuziek blijft. Of het nu de hits van vroeger of van nu zijn, van bekende of minder bekende artiesten uit binnen of buitenland, je kunt het hier allemaal voorbij horen komen. Astrid van der Kaay duikt wekelijks voor je in het Nashville muziekarchief!
Wat kan je verder verwachten in het programma:
De Nashville Spiegelplaat (we nemen het origineel van een countrynummer en zoeken daarnaast een andere uitvoering van dat nummer)
Het Spotlight album. Ieder uur draaien we 2 nummers van een country album.
De maandartiest
De digitale brievenbus
Daarnaast mag je natuurlijk ook mailen als je een verzoekje wilt aanvragen of ergens op wilt reageren.

DJ Wakim

Presentator Groovylicious Vrijdag 17u-20u

Dj Wakim is een dj van weinig woorden, maar geweldige daden.
Zijn specialiteit?? Dj mixes waarbij je onmogelijk zal kunnen blijven zitten, waar je ook bent. Maar let op als je luistert in je wagen.
Dj Wakim gekend in het nachtleven, als de must have dj voor jou party.. nu ook op tsfradio.

Dj Chouchou en Dj Poupou

Presentatrices Discography zondag 17u-18u

Dj Chouchou is een dame van franse afkomst, die al 10 tal jaren leeft in Belgie.
Nog geen lange ervaring, maar ze vind het radio presenteren zo leuk.
Hoe kan het dan ook anders dat Dj chou chou een programma presenteerd met enkel de mooiste franse nummers.
Voor jong en oud. U zult het zeker horen aan het accentje, maar dat maakt het ganse programma juist zo leuk.
Zij presenteerd samen met haar dochter Dj poupou het programma discography.
Dj Poupou zaols we net melden, is de dochter van Dj Chouchou.
Net als haar moeder dus gepakt van het virus radio.
Als perfecte aanvulling assisteert ze in het programma, die er soms voor zorgt dat er leuke aanvullingen in het programma zijn.
Luister zeker eens naar het programma, en je zal merken dat franse muziek ook een leuke aanvulling voor je dag kan zijn.

Kees de Haan

Presentator Crossroads

Kees de Haan maakt wekelijks het 2 uur durend country radio programma Crossroads. Al sinds het midden van de jaren zeventig van de vorige eeuw is Kees actief in de country muziek. Hij begon met het schrijven van recensies voor Country Gazette, was redacteur bij het blad Nashville Tennessee en is nauw betrokken bij het wel en wee van RTV Krimpenerwaard waarvan hij voorzitter is. RTV Krimpenerwaard is door de samenvoeging van diverse gemeenten een streekomroep. Daarnaast houdt Kees zich bezig met boekingen en heeft o.a. met Ilse Delange gewerkt. Ook werkt hij veelvuldig samen met Canadese artiesten, waaronder Johnny Reid, George Canyon, South Mountain, The Good Brothers, Sarah Smith, Gord Bamford, enz. Kees maakt meer dan 25 jaar een country programma en steekt zijn voorliefde voor country niet onder stoelen of banken. Hij draait country muziek uit alle windstreken en weet door zijn contacten ook onbekend talent in het zonnetje te zetten.
Inmiddels wordt het programma Crossroads door 40 omroepen in Nederland en België uitgezonden.
 
Meer weten of een verzoekje aanvragen, neem dan contact op met Kees.
 
info@crossroadsmusic.nl
www.crossroadsmusic.nl
Ben ook op facebook te vinden onder mijn eigen naamShort Description

Mart Wellerdieck

Presentator “Het Ochtendhumeur” Zondag 09u-12u

Mart Wellerdieck is geboren op 23-07-1959 in het prachtige bergen (N-H).
Mart groeide op als jongste zoon van een muzikale familie, pa speelde alles van piccolo (fluit) tot zingende zaag.
Als 5 jarig jongetje ondervond hij voor het eerst het gevoel van ritme op de plaatselijke drumband en al snel volgden de eerste accoorden op gitaar. Zodra de kleine Wellerdieck de eerste accoorden onder de knie had, begon hij alle liedjes na te spelen die hij hoorde op de radio. Nieuwsgierig en leergierig als Mart was nam hij kennis van de diverse muziekstijlen
Op 11-jarige leeftijd speelde hij in zijn eerste bandje en beklom daarmee het podium van “Stuif ’s in”.
Op 16-jarige leeftijd had hij zijn eerste serieuze band “Lynx”.opgericht
Tijdens zijn ontwikkeling in de muziek bleek dat Mart het best tot zijn recht kwam als zichzelf begeleidend gitarist. Uit deze passie ontstond de oprichting van zijn eigen band “Ouwe Jongens Krentebrood” . Met 15 jaar muziek maken en zwerven langs alle grote zalen en podia in Nederland en België en een CD als gevolg.
Tussen de bedrijven door maakte hij nog de uitstap naar het duo “Raat en z’n Maat” een akoestisch duo met zang en gitaar .
Eind 1998 besloot Mart zijn eigen succesvolle carrière als allround zanger, entertainer definitief prioriteit te geven, waardoor aan de jarenlange samenwerking met “Ouwe jongens Krentebrood” een eind kwam. Mart kan zich moeiteloos aan het publiek aanpassen en het publiek een zeer afwisselend optreden bieden
Dit alles had tot gevolg dat Mart in 2003 gevraagd werd om op te treden op het Holland festival in Brisbane, Australië waar hij tegenover duizenden Nederlandse immigranten op het podium stond.
Nu 2018 is mart gewoon de entertainer met een paar prachtige nummers op cd en is de liefde voor de muziek nog steeds groter aan worden ….

Wim Velderman

Presentator Black and Blues zondag 17u-18u en donderdag 21u – 22u

Programmamaker voor TvEnschedeFm ,o.a.TexTownHotel (pop,soul en rhythm and blues) op dinsdag van 19 tot 21 uur. Programmamaker van Black&Blues op : RtvApeldoorn RadioHengeloTv AaVisie HavenstadFm StreekradioZuidwolde HofstreekFm RtvBorne RtvSternet LOM Mill Radio 350 HTR Heusden SmelneFm Omroep Almere Radio Reimerswaal
Recensent Bluesmagazine.nl
Leerkracht